Заповядайте в нашите магазини:


 

Партньори

"Айгипс България" ЕООД - гр. Айтос

гр. Айтос
"Айгипс България" ЕООД
Промишлена зона /срещу ШЕЛ/
тел. 0879 018 717

"Констру.Рад" ЕООД - гр. Благоевград

гр. Благоевград,
кв. Грамада, Е-79
"Констру.Рад" ЕООД
тел.: 0886 181 505

"Топлотехника" ЕООД - гр. Благоевград

гр. Благоевград,
кв. Грамада, ул. "Георги Попов"
"Топлотехника" ЕООД
тел.: 073/832 962

"Имперал-пет" ЕООД - гр. Ботевград

гр. Ботевград
ул. "Академик Романски" №26
"Имперал-пет" ЕООД
тел.: 0887 601 463

"Стромат" ООД - гр. Варна

гр. Варна
пл. Сточна гара
"Стромат" ООД
тел.: 052/608 745

"Еко Керамик Емил Костов" ЕТ - гр. Враца

гр. Враца
бул. "Христо Ботев" №136
"Еко Керамик Емил Костов" ЕТ
тел.: 092/641 490

"Сигматерм Инженеринг" ООД - гр. Враца

гр. Враца
Индустриална зона Орловец, бул. Никола Вапцаров 
"Сигматерм Инженеринг" ООД
тел.: 092/660 593

"Интериор" ЕООД - гр. Димитровград

гр. Димитровград
ул. "Преспа"/Северна страна на химически техникум
"Интериор" ЕООД
тел.: 039/163 081

"Валентино" ООД - гр. Добрич

гр. Добрич
ул. "Отец Паисий" №34
"Валентино" ООД
тел.: 058/690 182

"Ико-Ен" ООД - гр. Дупница

гр. Дупница
ул. "Самоковско шосе" 28А
"Ико-Ен" ООД
тел.: 0898 709 994

"Медиком" ООД - гр. Дупница

гр. Дупница
Гаров площад
"Медиком" ООД
тел.: 0701/51 284

"Инома" ЕООД - гр. Етрополе

гр. Етрополе
ул. „Чертиград” № 12
"Инома" ЕООД
тел.: 0899 143 070

"Вики Строй-2005" ООД - гр. Златица

гр. Златица
ул. "Софийско Шосе" №12
"Вики Строй-2005" ООД
тел.: 0887 651 869

"Нова Ф 49" - гр. Казанлък

гр. Казанлък
ул. Христо Ботев №1
"Нова Ф 49"
тел.: 0431/65 141

"В.ВЕЛИКОВ-К.В" ЕООД - гр. Варна

"В.ВЕЛИКОВ-К.В" ЕООД - гр. Варна

Строителен Хипермаркет Стенси - гр. Карлово

гр. Карлово
бул. "Пловдивско шосе" (до КАТ)
Строителен Хипермаркет Стенси
тел.: 0335/94 859

"Респект 2003" ЕООД - гр. Карнобат

гр. Карнобат
"Респект 2003" ЕООД
Промишлена зона
тел. 0875 200 441

"Антоанета-НВ" ООД - гр. Костенец

гр. Костенец
ул. "Цариградско шосе" №56
"Антоанета-НВ" ООД
тел.: 0888 501 611

"Семат" ООД - гр. Кърджали

гр. Кърджали
жк. Възрожденци,
"Семат" ООД
тел.: 0361/65 672

"Кис К" ЕООД - гр. Кюстендил

гр. Кюстендил
ул. Ал. Стамболийски №7
"Кис К" ЕООД
тел.: 0888 453 323, 078/552 324;

"Бахов" ЕООД - гр. Ловеч

гр. Ловеч
бул. "България" 48А
"Бахов" ЕООД
тел.: 0885 614 413

"Л-М-91-МИЛЧО ТОДОРОВ" ЕТ - гр. Левски

гр. Левски
ул. "Отец Паисий" №7
"Л-М-91-МИЛЧО ТОДОРОВ" ЕТ
тел.:0650/82 215

"Полихрон" ЕООД - гр. Монтана

гр. Монтана
ул. "Диана" №19
"Полихрон" ЕООД
тел.: 096/300 660

"Крез ЕООД" - гр. Пазарджик

гр. Пазарджик
ул. Стоян Ангелов
"Крез ЕООД"
тел.: 034/442 929; 034/450 010

"Никтрейд 86" ООД - гр. Петрич

гр. Петрич
ул. "Вардар" №11
"Никтрейд 86" ООД
тел.: 0888 440 255

"Хрики" ООД - гр. Поморие

гр. Поморие
ул. Лозарска 9
"Хрики" ООД
тел.: 0898 686 241

"ГИС 04" ЕООД - гр. Плевен

гр. Плевен
ж.к. Сторгозия №30
"ГИС 04" ЕООД
тел.: 064/850 388

"МИКС" ООД - гр. Пловдив

гр. Пловдив
ул. ”Димитър Стамболов” 8
"МИКС" ООД
тел.: 032/953 359

"Радис" ООД - гр. Плевен

гр. Плевен

ул. "Гривишко шосе" 1

"Радис" ООД

тел. 0878 160 878 

"ДАР" ООД - гр. Кресна

гр. Кресна

ул. " Македония" 56

"ДАР" ООД

тел. 0888 641 234  07433/2026

"Борислав Колев - Б" ЕТ - гр. Кюстендил

гр. Кюстендил

ул. "Людмил Янков" 40

"Борислав Колев - Б"ЕТ

тел. 0899 223 505

"Петреско" ЕООД - с. Скравена

с. Скравена

ул. " Христо Ботев" 107

"Петреско" ЕООД

тел. 0890 913 797

"Бортон" ООД - гр. Перник

гр. Перник

ул. " Раковска" 13

"Бортон" ООД

тел. 0887 828 228, 0892 256 195

"Дино Билд" ЕООД - гр. Разлог

гр. Разлог

ул. Изворите 126

"Дино Билд" ЕООД

"Сталпром 99" ЕООД - гр. Приморско

гр. Приморско
"Сталпром 99" ЕООД
Индустриална зона
тел.: 0882 505 555

"Пенто" ЕООД - гр. Разград

гр. Разград
"Пенто" ЕООД
ул. Зайчар №18
тел.: 0888 768 618

"ХВГ Комерс" ЕООД - гр. Разград

гр. Разград
"ХВГ Комерс" ЕООД
бул. Северен Булевард" /бивше ОПСО/
тел.: 084/662 085

"Стедия" ЕООД - гр. Русе

гр. Русe
ул. Потсдам 10
"Стедия" ЕООД
тел.: 082/844 211

"Стенли Комерс" ЕООД - гр. Русе

гр. Русе
бул. "Липник" 106
"Стенли Комерс" ЕООД
тел.: 082/844 036; 0893 302 207

"Венцислав Гелов" ООД - гр. Самоков

гр. Самоков
бул. ”Македония” №76
"Венцислав Гелов" ООД
тел.: 0722/60 323

"Тритон" ООД - гр. Сливен

гр. Сливен
бул. Самуиловско шосе 4А
"Тритон" ООД
тел.: 044/625 131

"ЧЕЧОСАН" ЕООД - гр. Смолян

гр. Смолян
ул. ”Петър Берон” №11
"ЧЕЧОСАН" ЕООД
тел.: 0301/62 779; 0301/65 106

"Топливо" АД - гр. София

гр. София
ул. "П.Унуфриева" №2
"Топливо" АД
тел.: 02/813 87 42

"Туристстрой" ООД - гр. Стара Загора

гр. Стара Загора
кв. Индустриален
"Туристстрой" ООД
тел.: 042/601 388

"Невкомерс" ЕООД - гр. Троян

гр. Троян
ул. "Христо Ботев" №178
"Невкомерс" ЕООД
тел.:0670/53 396

"Луцифер" ООД - гр. Търговище

гр. Търговище
Промишлена зона
"Луцифер" ООД
тел.: 0601/62 934

"ПАВИ 2012" ООД - гр. Търговище

гр. Търговище
Промишлена зона
"ПАВИ 2012" ООД
тел.: 0886 600 506

"Чолаков" ЕООД - гр. Хасково

гр. Хасково
ул. "Днепър" 24
"Чолаков" ЕООД
тел.: 038/666 960

"Сталпром 99" ЕООД - гр. Царево

гр. Царево
"Сталпром 99" ЕООД
ул. Михаил Герджиков №7
тел. 0899 196 066

"ХВГ Комерс" ООД - гр. Шумен

гр. Шумен
ул. "Строител" 1
"ХВГ Комерс" ООД
тел.: 054/832 181

"АВС Инжинеринг Н" ЕООД - гр. Ямбол

гр. Ямбол
ул. Индже Войвода 35 А
"АВС Инжинеринг Н" ЕООД
тел.: 046/663 701