Aкрилна декоративна мазилка с добавка на силикон “Roloakril”

“Roloakril” е качествена декоративна мазилка на акрилатна основа с добавка на силикон, която осигурява отлична водоустойчивост и подобрява устойчивостта на замърсяване. Характеризира се с висока твърдост, прилепва добре към повърхността и има добра паропропускливост. Устойчива е на атмосферни влияния и UV лъчи. Предназначена е за защита и декорация на външни минерални стенни повърхности. Мазилката е завършващ слой при изработка на топлоизолационни фасади. Произвежда се в бял цвят, а може да се нюансира по системата ” MAXIMIX”, в нюанси означени с F.

“Roloakril” е идеална за:
• Външни стенни повърхности.

• Допълнително защитени от водорасли и гъбички.
• ETA сертифициран продукт.
• Устойчива на атмосферни влияния.
• Готова за употреба.

Работна температура: Оптималната работна температура е от +10 °C до +30 °C. Не трябва да се използва под +5 °C, както и при силно слънце, вятър, мъгла и дъжд. При оптимални условия предпазвайте прясно нанесените повърхности от атмосферни влияния най-малко 24 часа.

Разход:
Влачена: 1,5 mm ≈ 2,7 kg/m²; 2,0 mm ≈ 3,0 kg/m².
Драскана: 1,5 mm ≈ 2,9 kg/m²; 2,0 mm ≈ 3,3 kg/m².

Срок на годност и съхранение: 12 месеца от датата на производство, посочена на опаковката. Да се съхранява в оригинална, добре затворена и неповредена опаковка при температура от +5 °C до +25 °C, защитено от пряка слънчева светлина.

Scroll to Top

Форма за запитване

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви потърсим в кратък срок, за да съдействаме.