Акрилна емулсия “Jub Akril Emulsion“

“Jub Akril Emulsion“ е безцветна водна дисперсия на основата на полимерни свързващи вещества. Използва се като грунд, преди на повърхностите да бъдат нанесени дисперсионни бои и минерални и акрилни мазилки, като свързваща спойка между старият и новият бетон. Като компонент B в случай на използване на BAVALIT, JUBOLIN F и VALIT и като добавка към хоросанови смеси (нивелиращи мазилки) за подобряване на техните технологични характеристики и издръжливост. Използва се, за да направи “свързваща спойка” между стария и новия бетон.

“Jub Akril Emulsion“ е идеална за:
• Всички видове минерални повърхности.

• Представлява слепващ пласт между повърхността и следващото покритие.
• Уеднаквява попиването на повърхността.
• Слепва прашинки, които не могат да бъдат премахнати с изчистване.
• Дава възможност за по-добро сцепление.
• Укрепва повърхността.

Разходна норма:90 – 100 г/м2 (тази информация се отнася за неразреден грунд и за нормално абсорбиращи фини и грапави повърхности). Плътност: приблизително 1.02 кг/л Да изсъхне преди второ нанасяне (T: +20 ºC, относителна влажност: 65 %): по нататъшно третиране след 4 – 6 часа Предпазване от намокряне от дъжд: приблизително 24 часа.

Повърхност:Този е грунд подходящ за всички видове минерални повърхности, преди те да бъдат боядисани с акрилни фасадни бои, интериорни бои, преди нанасяне на нивелиращи съставки и тънкослойни минерални и акрилни декоративни грундове, и преди нанасяне на строителни спойки(лепила, цимент и т.н.)

Подготовка и нанасяне:Преди нанасянето разбъркайте добре и разредете с вода в съотношение 1 : 1. Обикновено се нанася един пласт с четка, валяк или чрез пръскане. Почистване на работните инструменти: измийте инструментите с вода непосредствено след употреба.

Разход за м²: Около 100гр

Опаковка:1кг, 5кг, 18кг пластмасови кофи

Съхранение:Най-малко 18 месеца, в оригинално запечатана неповредена кутия в сухи и проветриви помещения с температури от +5 °C до +25 °C. Не трябва да замръзва.

Цветови нюанси: Безцветен

*Продуктът е наличен само в складова база “ДИ ТРЕЙД ГРУП” гр. София

Можете да разгледате още:

Scroll to Top

Форма за запитване

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви потърсим в кратък срок, за да съдействаме.