Декоративна минерална мазилка микроармиранa с влакна “Maxidecor Travertino Ruvido”

“Maxidecor Travertino Ruvido” е специален декоративен сух вид мазилка, предназначена за защита на вътрешни и външни минерални повърхности. Създадена е внимателно от специално подбрани мраморни агрегати, висококачествен цимент, влакна, полимери и добавки. Характеризира се с отлична адхезия към минерални повърхности, добра паропропускливост, изключителна водоотблъскваща способност и устойчивост на атмосферни влияния и UV радиация. Предназначена е за постигане на рустикална текстура на стената, текстура на камък или скала, където самият материал може да се нанесе с максимална дебелина от 16 мм.

“Maxidecor Travertino Ruvido” е идеална за:
• Вътрешни и външни стенни повърхности.

• Устойчива на мокро триене.

Работна температура: Оптималната работна температура е от +10 °C до +30 °C. Не трябва да се използва под +5 °C, както и при силно слънце, вятър, мъгла и дъжд. При оптимални условия прясно нанесените повърхности трябва да се предпазват от атмосферни влияния поне 24 часа.

Разход: ≈ 3 kg/m² за техника на тънкослойно нанасяне; ≈ 7–10 kg/m² за техника за имитация на скала и камък. Разходът зависи от техниката и начина на нанасяне и от качеството на подготвените повърхности.

Срок на годност и съхранение: 12 месеца от датата на производство, посочена на опаковката. Да се съхранява в затворена и ненарушена опаковка, в сухо и проветриво помещение.

Scroll to Top

Форма за запитване

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви потърсим в кратък срок, за да съдействаме.