Окачен таван “Amf Thermatex Feinfresko”

Минералфазерните декоративни пана за окачен таван с фина, перфорирана структура, подходящи за сухи помещения.

“Amf Thermatex Feinfresko” се отличава с неравномерно текстурирано покритие и предлага добро звукопоглъщане за по-добър акустичен комфорт.Окачените тавани са с вградена пожарозащита, високи стойности на звукоизолация и звукопоглъщане. Отделните пана са лесни за подмяна по всяко време и достъпът до инсталациите в кухото помещение става безпроблемен.

Област на приложение на oкачен таван “AMF THERMATEX FEINFRESKO”:

• Тип сграда: Офис, Търговска.
• Тип помещение: Конферентна зала, Отворен офис, Частни офиси, Лоби / Рецепция, Кафетерия, Коридор, Галерия на търговски център, Бутик, Супермаркет / Универсален магазин.

(EPD) Сертифициран

“EPD” са независимо проверени и регистрирани документи, които предоставят прозрачна и сравнима информация за въздействието на продуктите върху околната среда през жизнения цикъл.

Биоразградима Вата

Минералната вата, използвана в нашите продукти, е биоразтворима и следователно не представлява опасност за здравето. Двата етикета за качество “RAL” и “EUCEB” гарантират биоразтворимостта на ватата чрез редовно тестване.

Сертификат “КОМФОРТ НА ВЪТРЕШЕН ВЪЗДУХ (ЗЛАТО)”

По-високото ниво „Indoor Air Comfort GOLD – сертифициран продукт“ показва допълнително съответствие на емисиите на продукта с критериите на много от доброволните спецификации, издадени от най-подходящите екомаркировки и подобни спецификации в ЕС и изискванията за сертификати за устойчиво строителство. Следователно сертифицираните продукти са тези с най-добрите в класа ниски емисии, като по този начин са добри за качеството на въздуха в затворени помещения.

Окачен таван Thermatex Feinfresko

Можете да разгледате още:

Scroll to Top

Форма за запитване

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви потърсим в кратък срок, за да съдействаме.