Звукоизолация под дървени настилки “Isolgomma Sylwood 3”

“Sylwood” е иновативен, висококачествен продукт, специално създаден да повишат звукоизолацията на съществуващи сгради.
“Sylwood” е тънка, преработена гумена подложка с висока плътност, с добавени коркови гранули, които абсорбират шума от ходене /стъпване в съответствие с местните норми (стандартите за контрол на строителството) за проектиране. Този продукт е специално разработен да отговаря на всякакви изисквания за шумоизолация при реструктурирането и подобряването на съществуващата настилка, включващи нормална или готова за употреба дървена подова настилка. “Sylwood” може лесно да се полага директно под дървени подови настилки и детайли. Серията “Sylwood” e част от нашето семейство каучукови продукти, създадени по екосъобразна технология и производствени процеси, които позволяват използването на повече от 92% рециклирани и /или преработени материали.
Тази серия допринася достигането на точка на стандарт в системата LEED® в кодовата сфера на MR 1.1-1.2-2-3-4-5.

Продуктите от линиите “Basewood”, “Sylwood” и “Sylcer” се интегрират перфектно в подовата система. Тези продукти са особено препоръчителни за реновиране. Подложките намаляват шума от удара, допринасят за комфорта при ходене, и подобряват термичните свойства на пода.
Серията е идеална за шумоизолация в следните случаи:

• Възстановяване при традиционни или всякакъв тип дървена настилка.

• Звукоизолация на съществуващи подове, в съгласие с местните норми за проектиране.

• Подходящ за отопляеми подове.

Сертифицирано акустично подобрение: Подложката “Sylwood” осигурява подобряване на акустична изолация на съществуващи подове при всички ремонти операции.

Приспособимост: Особената порьозност на повърхността увеличава адхезията на лепилата. Продуктът действа като преграден слой, където има нераввни повърхности.

Намаляване на разходите за полагане: Размерът на ролката позволява бързо и точно полагане. Повърхностното покритие позволява отлична адхезия без загуба на лепило.

• Минимална дебелина.

• Екологичен продукт.

Звукоизолационна мембрана на руло с дебелина: 3-5 мм.
Произведена от SBR (Stirene Butadiene Rubber) регенерирани влакна и гранули от каучук и добавен корк, уплътнени с помощта на латексно свързващо вещество при горещ процес.

Дължина: 20-10 м.
Ширина: 1 м.
Плътност: 700,00 kg / m³.
Монтаж: с/без лепило преди настилката
Подобрение при ударен шум: 20 dB

Scroll to Top

Форма за запитване

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви потърсим в кратък срок, за да съдействаме.