Боя за бетон ”Takril”

”Takril”е безвредна за околната среда боя на основата на водна дисперсия от акрилни съединения, пълнители, пигменти и специални добавки. Използва се за декоративна защита на бетонни и други свързани с цимент повърхности в закрити помещения като мазета и котелни помещения, складове, килери и подобни. Не е подходящ за защита на гаражни подове. Може да се използва като покритие за декоративна защита на бетонни фасадни и вътрешни стени.

”Takril” е идеална за:
• Бетонни и други свързани с цимент повърхности в закрити помещения.

• Алкалноустойчив.
• Силно водоотблъскващ.
• Устойчив на атмосферни влияния.
• Висока стойност на съпротивление на разпространението на CO2.
• Устойчив на краткотрайно влияние от разтворими киселини и основи.
• Устойчив на износване и скъсване.
• Добро сцепление.
• Отговаря на EN 1504-2 изисквания като покритие за декоративна защита на вертикални бетонни повърхности.

Цветови нюанси: 10 нюанса от цветната карта на JUB за бои за бетон; JUMIX: – от цветната карта на JUB.

Разходна норма: 180 – 200 ml/m2 в два слоя; Плътност: приблизително 1.35 kg/l; μ коефициент: < 3000 ; Sd стойност (EN ISO 7783-2): < 0.25 m ; Водопоглъщане w24 (EN 1062-3): 2 N/mm2;

Повърхност: Подходящи повърхности: бетонни повърхности, циментови мазилки или онези еластични и усилени с цимент, като фибро- циментови плоскости. Възможно е полагане върху добре прилепнали стари дисперсионни покрития, приложени върху посочените повърхности. Неподходящи повърхности: нови варови и варо- циментови мазилки; повърхности, боядисани с бои на варовикова основа; и повърхности, направени от пластмаса.

Подготовка и нанасяне: Преди боядисване покрийте почистената повърхност с подходящ грунд. Нанася се с валяк, четка или може да се впръсква. Почистане на инструментите: почистете инструментите с вода непосредствено след употреба.

Разход за м²: 200 мл.

Опаковка: 0.75л, 5л, 16л пластмасова кутия.

Съхранение: 18 месецав оригинално запечатана и неповредена опаковка, на сухо, проветриво и тъмно място при температура от +5 °C до +25 °C. Не трябва да замръзва. Да не се излага на пряка слънчева светлина.

* Продуктът е наличен само в складова база “ДИ ТРЕЙД ГРУП” гр. София

Scroll to Top

Форма за запитване

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви потърсим в кратък срок, за да съдействаме.