Боя за изолиране на петна ”Denikol”

”Denikol” е направен на основата на гасена вар и специални добавки. Използва се, за да блокира субстанции, които се разтварят бързо и лесно във вода, върху стени и тавани, като например петна от никотин и катран, соли в петна причинени от намокряне, танин и други оцветители, малки мазни петна и други подобни. Ефективно изолира петна.

”Denikol” е идеална за:
• Сухи интериорни повърхности (стени и тавани), където старите слоеве боя са добре слепнали към повърхността.

• Ефективно изолира петна.

Повърхност: ”Denikol” изолира само петна върху сухи интериорни повърхности (стени и тавани), където старите слоеве са добре слепнали към повърхността. Поради специфичното си действие този продукт се използва за изолиране на петна, които не са били покрити с разтвори или дисперсионни бои на водна основа, защото те не позволяват взаимодействието на Denikol с повърхността. Не е допустимо нанасянето на каквито и да е видове грунд върху повърхността.

Цветови нюанси: Бяло.

Разходна норма: приблизително 150 – 400 мл/м2 за двуслойно нанасяне ; Плътност: приблизително 1.15 кг/л; μ коефициент: < 100; Sd стойност (EN ISO 7783-2): < 0.01 m клас I – висока паропропускливост; VOC: макс.. 0.4 г/л; Да изсъхне преди второ нанасяне (T: +20 ºC, относителна влажност: 65 %): сухо на допир: приблизително 24 часа, след този период е възможно и второ нанасяне; Подготовка и нанасяне: Полага се с четка или валяк. Разбъркайте добре преди употреба и няколко минути по време на нанасянето. Предпазете стъклата, рамките и первазите на прозорците и вратите, преди да започнете работа. Разредете с минимално количество вода. Нанася се един слой. Почистване на работните инструменти: с вода.

Разход за м²: 150-400 мл.

Опаковка: 5 л. пластмасова кутия.

Scroll to Top

Форма за запитване

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви потърсим в кратък срок, за да съдействаме.