Полимерна фасадна боя “ТЕРАЗИД”

Полимерна фасадна боя “ТЕРАЗИД” е фасадна боя на база висококачествени дисперсии с добавени минерални пълнители и устойчиви на ултравиолетови лъчи оцветители.

Боята се произвежда в широка цветова гама, като след изсъхване образува високоустойчив филм с равна матова повърхност. Предлага се оцветена по каталог. Боята създава бяла или цветна водоустойчива повърхност след изсъхване. Притежава добра покривна способност и дава възможност за работа върху различни здрави основи при ново строителство и при ремонт на фасади. Течната консистенция на боята дава възможност за обновяване на гладки и насечени фасади, разделно оцветяване на различни фасадни елементи и детайли, както и за цветовото обновяване на стари структурни фасади, запазвайки основния декоративен ефект.

Предназначението на полимерната фасадна боя е за направа на фин защитно-декоративен филм по фасади на сгради стени и тавани. Подходяща е за ремонт на фасади, изпълнени с влачена или драскана полимерна или суха мазилка, както и за боядисване на фасади след изпълняване на допълнителна топлоизолация на стари сгради.

• Добра покривна способност.

Разходна норма:
при фини основи: около 0,500 кг/м2;
при груби основи: около 0,700-0,800 кг/м2.

Данни за употреба:
• материалът е готов за полагане продукт.

температура на работа: от +5°С до +30°С.

съдържание на нелетливи вещества: от 60 до 62% по маса.

покривност на мокър филм: под 220 гр/м2.

Можете да разгледате още:

Scroll to Top

Форма за запитване

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви потърсим в кратък срок, за да съдействаме.