Акустичен дифузер “Square Raster Absorber”

“Square Raster Absorber” е продукт с много добри резултати в усвояването на средните и високи честоти. Използването на продукта в звукозаписни студия, телевизионни студиа и радио студиа гарантира изключителни акустични резултати. Предимството на продукта е модерната му визия, добри акустични свойства, изключително лесен за монтаж и от непрофесионалисти. При монтаж, отворите в основата могат да се използват за скриване на кабели.

Акустичният материал “Square Raster Absorber” е подходящ за приложение в телевизионни и радио студиа, звукозаписни студиа, помещения за звукообработка, репетиционни зали, музикални зали, обществени помещения, концертни зали и аули, където е необходимо подобряване на акустичната среда.

• Семпъл дизайн.
• Добри акустични свойства.
• Лесен монтаж.
• Различни приложения.

Материал: технически пенополиуретан.
Плътност: 28 kg/m³.
Цвят: Тъмно сив.
Размери на панел: 50 х 50 см.
Дебелина: 7.5 см.
Начин на монтаж: “Square Raster Absorber” е лесен за монтаж, чрез директно лепене с полиуретаново или полихлорпреново лепило, както на стени, така и на тавани.

“Square Raster Absorber” е акустичен панел и няма звукоизолационни характеристики, което го прави неподходящ за звукоизолация на стени и звукоизолация на тавани.

Можете да разгледате още:

Scroll to Top

Форма за запитване

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви потърсим в кратък срок, за да съдействаме.