Подложка за подово отопление на рула

Полиетиленовата подложка е изключително гъвкава и лесна за поставяне, изработена е от паронепропусклив материал със затворена клетъчна структура, който е устойчив на плесен и вредни микроорганизми.

Използва се за топло- и звукоизолация под паркет, керамика, мокет и др. Материалът е гъвкав, паронепропусклив, устойчив е на микроорганизми и плесени. Монтира се лесно и бързо. Поставянето на подложка на основата, върху която ще се монтира избраната подова настилка е задължителен етап предхождащ монтажа на вашия ламиниран паркет. Подложката би спомогнала за по-плътното прилепване на ламинирания паркет към основата, а при избор на подходящата дебелина и за поемането на денивелационни разлики в основата. За да удължите „живота” на вашия ламиниран паркет, да намалите стойностите на шумо и топлоотдаване и да минимизирате влиянието на нежелани странични ефекти, изборът на вид подложка трябва да бъде съобразен със състоянието на подпаркетната основа и от необходимостта от топло и/или шумоизолиране.

• Коефициент на топлопроводимост λ=0.038.
• Отлична пароизолация.
• Много добра звукоизолация.
• Лесен монтаж.
• Дълъг живот (80-100 години) като запазва своите физико-химични свойства; материалът не гние, устойчив на плесен, масло и бензин.

Този вид подложка се предлага на руло в дебелини от 1мм, 2мм, 3мм, 4мм или 5мм. Стандартните дебелини на материала са 3 и 5 мм. По заявка може да се произведе и с дебелина до 60 мм. Произвежда се без покритие или с покритие от алуминиево фолио. Подложката с едностранно покритие от алуминиево фолио предотвратява проникването на остатъчна влага в паркета. При полагането на този вид подложка трябва да се следи фолиото да бъде обърнато към основата като това спомага за по-добра топлоизолация и минимизиране на проникването на влага от основата към паркета. Максималната работна температура е от -45°C до 80°C.

Scroll to Top

Форма за запитване

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви потърсим в кратък срок, за да съдействаме.