Звукоизолация под керамични или каменни настилки “Isolgomma Sylcer”

Серията “Sylcer” са иновативни, висококачествени продукти, идеални за подобряване на звукоизолацията на съществуващи сгради по време на възстановителни работи на подове с керамични покрития.
“Sylcer” е подложка с висока плътност и малка дебелина, изработена от SBR и EPDM регенериран каучук, която абсорбира шума от ходене в съответствие с местните норми за проектиране. Полага се директно върху съществуващите подове /без да се разрушават/ или върху съществуващ бетон, а отгоре може директно да се положи ново керамично или каменно покритие.

Серията “Sylcer” e част от нашето семейство от каучукови продукти, създадени по екологична технология и производствени процеси, които позволяват използването на повече от 92 % от рециклирани и / или регенерирани материали.

Продуктите от линиите “Basewood”, “Sylwood” и “Sylcer” се интегрират перфектно в подовата система. Тези продукти са особено препоръчителни за реновиране. Подложките намаляват шума от удара, допринасят за комфорта при ходене, и подобряват термичните свойства на пода.

Серията е идеална за шумоизолация в следните случаи:

• Реконструиране на керамични подове или подове с естествен камък.

• Подобряване на звукоизолацията на съществуващи подове, с цел да се спазят местните норми за проектиране

• Подходящ за отопляеми подове.

Сертифицирано акустично подобрение: Подложката “Sylcer” осигурява максимални акустични характеристики в съществуващи етажи във всиякакви видове ремонтни операции по сгради.

Приспособимост: Особената порьозност на повърхността увеличава адхезията на лепилата. Продуктът действа като преграден слой, където има нераввни повърхности.

Намаляване на разходите за полагане: Размерът на ролката позволява бързо и точно полагане. Повърхностното покритие позволява отлична адхезия без загуба на лепило.

• Минимална дебелина.

• Екологичен продукт.

Звукоизолационна мембрана на руло с дебелина 3 мм.

Произведена от SBR (Stirene Butadiene Rubber) и EPDM регенерирани влакна и гранули от каучук, уплътнени с помощта на латексно свързващо вещество при горещ процес.

Дължина: 20 м.
Ширина: 1 м.
Тегло на мембраната: 2,46 kg/m².
Динамична твърдост: 180 MN/m³.
Монтаж: с лепило преди настилката

Подобрение при ударен шум: 17 dB

Scroll to Top

Форма за запитване

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви потърсим в кратък срок, за да съдействаме.