Звукоизолация за под дървени настилки “Isolgomma Basewood”

“Basewood” е продукт, създаден от успешният опит на “Isolgomma” в сферата на шумоизолиращи постелки. Подложката е с производствен процес, подобен на другите ролкови линии, който е от SBR (Stirene Butadiene Rubber) влакна и гранули от каучук, уплътнени с помощта на латексно свързващо вещество при горещ процес. От едната страна основата е черна или цветна синтетична, нетъкана подложка против разтягане.Тази технология подпомага гладкостта на повърхността на пода и подобрява действието на изолацията без да компрометира стабилността на настилката. “Basewood” е идеален продукт при реновиране, в случаите, когато замазките не могат да бъдат отстранени, но е необходима намеса за подобряване на шума от стъпки и генералната акустика в стаите. Може да се монтира върху съществуващи подове и да се използва под готов паркет или ламинат с всякаква дебелина и размер.

Продуктите от линиите “Basewood”, “Sylwood” и “Sylcer” се интегрират перфектно в подовата система. Тези продукти са особено препоръчителни за реновиране. Подложките намаляват шума от удара, допринасят за комфорта при ходене, и подобряват термичните свойства на пода. Продуктът “Basewood” е специално разработен да отговаря на всякакви изисквания за шумоизолация при реструктурирането и подобряването на съществуваща настилка, включващи нормална или готова за употреба дървена подова настилка.

“Basewood” може лесно да се полага директно под дървени подови настилки и детайли. Серията е идеална за шумоизолация в следните случаи:

• Възстановяване при традиционни или всякакъв тип дървени настилки – паркет, ламинат, дюшеме и други.

• Звукоизолация на съществуващи подове, в съгласие с местните норми за проектиране.

• Подходящ за отопляеми подове.

Сертифицирано акустично подобрение:Подложката “Basewood” осигурява максимални акустични характеристики в ограничено пространство.

Приспособимост: В зависимост от вида на използваната опора, продуктът може да бъде положен сух или залепен.

Намаляване на разходите за полагане: Благодарение на сухата си формула “Basewood” не изисква използването на лепило и може лесно да се замени, което много намалява ударния шум в много ограничени пространства.

• Минимална дебелина.

Звукоизолационна мембрана на руло с дебелина: 4,5 мм.
Произведена от SBR (Stirene Butadiene Rubber) влакна и гранули от каучук, уплътнени с помощта на латексно свързващо вещество при горещ процес. От едната страна основата е черна или цветна синтетична, нетъкана подложка против разтягане 90 g / m².

Дължина: 10 м.

Ширина: 104 см с включена 4 см ивица за припокриване по време на монтажа.

Тегло на мембраната: 1,00 kg / m².

Динамичната твърдост: 33 MN / m³.

Монтаж: преди настилката, без лепене.

Подобрение при ударен шум: ≥ 20 dB

Scroll to Top

Форма за запитване

Изпратете Вашето запитване и ние ще Ви потърсим в кратък срок, за да съдействаме.