Анти-вибрационна подложка Megamat

Предлагаме на Вашето внимание анти-вибрационна подложка MEGAMAT на Isolgomma. Най-разпространената област на приложение на този продукт е намаляване на вибрациите, резултат от работата на машините, с цел да се редуцира звука, да се намалят рисковете за здравето на хората, които са изложени на шум и вибрации, да се подобри и удължи животът на самата машина и нейната надеждност.

Благодарение на специалната структура от каучукови фибри и гранули, този продукт е изключително ефективен срещу високо и ниско честотните вибрации. Серията MEGAMAT на Isolgomma дава възможност за намаляване на нивата на вибрациите и предаващите се шумове според Европейските изисквания, както за жилищни, така и за промишлени сгради и съоръжения. Намира широко приложение при работа на ротационни машини, двигатели, стругове и тъкачни станове, преси и компресори, режещи и обработващи машини. Подходящ за монтаж под климатични инсталации и съоръжения преработващи въздуха, генератори и други. В жилищни условия е подходящ за полагане под перални, миялни машини и други битови уреди, създаващи вибрации.

Isolgomma е фирма, която в продължение на много години произвежда материали, изолиращи вибрациите, в сферата на жилищното и индустриалното строителство. Инвестирайки непрекъснато в проучване и развиване на продукти, Isolgomma продължава да създава иновативни решения и висококачествени продукти. 

Megamat е подходящ за полагане под плочи и/или плаващи подове, които да осигурят частично или цялостно изолиране на вибрациите, породени от тежки или по-леки машини и прецизни уреди. Благодарение на неговата специална структура от каучукови фибри и гранули и на богатата гама от предлагани дебелини и плътности, тази серия е изключително ефективна срещу високо- и ниско честотните вибрации.

Scroll to Top