Изкуството на тишината с Isolgomma

Фирма „ДИ ТРЕЙД ГРУП“ ООД предлага съвременни, иновативни решения за подобряване на звукоизолацията на съществуващи сгради и редуциране на проблемите, създавани от ударен шум. Ние представяме продуктите на италианската компания Isolgomma– SylCer, Sylwood и Upgrei на българския пазар.

– SylCer звукоизолация под керамични и каменни настилки

SylCer е специално разработена иновативна и висококачествена настилка, идеална за намаляване на шума в стари и нови сгради, където е предвидено да се полага керамично или каменно покритие. Линията SylCer е рулонен изолационен материал с висока плътност и малка дебелина, изработен от SBR и EPDM регенериран каучук, които абсорбира шума от ходене. Полага се директно върху съществуващите настилки /без да се разрушават/ или върху бетон. Компактен, тънък и екологично чист материал, съобразен да се полага при отопляеми подове.

– Sylwood звукоизолация под естествени и ламинирани паркети

Sylwood е тънка гумена подложка от преработен високо плътностен SBR и добавени коркови гранули, които абсорбират шума от ходене, специално създадена за монтаж под естествени или ламинирани паркети. Този продукт е разработен да отговаря на всякакви изисквания за звукоизолация при нова или при подобряването на съществуваща дървена настилка. Sylwood е екологично чист рулонен материал с малка дебелина и лесен монтаж, подходящ дори при отопляеми подове.

– Upgrei звуко- и топлоизолация в 8 мм

Линията Upgrei е една иновативна гама от продукти за звуко и топлоизолация на подове. Разработена по последна технология тази гама дава изключителни резултати когато се използва при направата на бетонови подове. Продуктите, които се базират на изпитаната Grei технология са направени от специални EPDM гумени гранули и слой от полиестерни фибри. Комбинацията от тези два материала дава продукт с изключително високи акустични, температурни и механични показатели.

Scroll to Top